You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Játékos szemle
31

Adorján Attila

kapus


életkor 27 Magasság 181 cm
Testsúly 82 kg

életrajz

Sziasztok, Adorján Attila vagyok, Csíkszeredában születtem és 26 éves vagyok. Öt éves lehettem amikor édesapám először elvitt korizni és hamarosan elkezdtem edzésekre is járni Geréb István csapatában, nála tanultuk meg az alapokat.

Rengeteget tanulhattunk tőle, hiszen nemcsak kiváló jégkorongozó volt, de kiváló sportember is, aki megtanította nekünk, hogy az alázatos munka és a hit elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres jégkorongozók legyünk.

Ezek az alapelvek úgy gondolom mai napig meghatározzák milyen kapus vagyok. Nem tartozom az igazán magas kapusok közé, ezért elengedhetetlen volt számomra, hogy technikailag a lehető legmagasabb szinten legyek, amihez a munkamorálon túl szükség volt a kiváló kapusedzők szakmai tudására is.

Szerencsés vagyok, hiszen már karrierem korai szakaszaiban is átélhettem nagy sikereket, mint például a miskolci Mol liga címek és a Magyar Kupa győzelem, de az itthoni telt házas Erste liga cím mindenképp kiemelkedik, ami egyik legnagyobb gyerekkori álmom volt.

A tavalyi szezonban sajnos nem tudtunk olyan sikeresek lenni, mint ahogy a szurkolóink érdemelték volna, de biztos vagyok benne, hogy a klubnál mindenki azon dolgozik, hogy jövőre újra sikeresek legyünk, de emellett persze nagy szükségünk lesz továbbra is a támogatásotokra!

Ha a statisztika érdekel, kattints a linkre:

https://www.eliteprospects.com/player/235069/attila-adorjan

Statisztikák