Nem ma kezdtük!

Egy pont Galacról

2015 szeptember 27.
Sérülésektől, hiányzóktól megtizedelt csíki csapat utazott el Galacra a román bajnoki címvédő Dunarea otthonába. A HSC Csíkszereda ennek ellenére egy pontot el tudott rabolni a Duna-partról.

Páros mérkőzést játszott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata pénteken és szombaton a román bajnokság keretében a címvédő Galaci Dunarea otthonába. Az első napon a harmadik harmad elejéig még tartani tudta a lépést a csíki csapat, ám a végén háromgólos vereséget szenvedtek. Szombaton pedig úgy nézett k egy harmad után, hogy sok babér nem fog teremni, hiszen a hazaiak háromgólos előnyre tettek szert. A kék-fehérek viszont hatalmasat küzdöttek és a mérkőzés utolsó percre egyenlítettek. A hosszabbítást viszont már nem bírták a fiúk és Szőcs megszerezte a győztes találatot a hazaiaknak.


A HSC csapatával többen nem is tudtak elutazni a galaci kiszállásra sérülés miatt, míg Antal és Mihály sérülten is vállalták a játékot. Oleg Blagoj viszont a pénteki mérkőzést követően már szombaton nem tudott pályára lépni, bár a bírói lapon szerepelt a neve.


Eredmények


Galaci Dunarea – HSC Csíkszereda 6-3 (2-1, 1-1, 3-1)

Gólszerzők: Lőrincz (3., 6.), Munteanu (26.), Szőcs (42.), Donika (49.), Krajci (50.), illetve S. Heffernan (6.), Mikeska (34.), Rokaly (43.).


Galaci Dunarea – HSC Csíkszereda 5-4 (4-1, 0-0, 0-3, 1-0) – h.u.

Gólszerzők: Szőcs (6., 8., 62.), Munteanu (15.), Góga (20.), illetve Mihály (14.), Antal (43., 60.), Moldován (50.).