You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Tények
Érdekesség

Kis hokisok nagy bravúrja Bukarestben

Vasárnap (április 23-án) a Țiriac Alapítvány a germekekért hoki liga díjazta győzteseit a résztvevő korosztályok kategóriájában. A két fordulós Allianz kupa igencsak nagy népszerűségnek örvend, több mint tíz csapat mérte össze erejét mindhárom korosztályban, köztük a Csíkszeredai Sportiskola kis hokisai is. A meghirdetett liga szervezői igencsak meglepő díjakkal rukkoltak elő, éspedig kétezer, ezerötszáz és ezer eurós vouchereket ajánlottak fel a nyertes csapatoknak. Természesen nem készpénzes nyereményről van szó, a voucher teljes értékét hoki felszerelésre költhetik a csapatok, mindenképp nagylelkű és megismételendő gesztusról beszélünk.

Ennyi csillógó szemű gyereket rég látott Țiriac bácsi a jégpályán, a csíki kis hokisoké különösképpen csillogott, mert a hétvégi hoki turnén három díjat is sikerült bezsebelniük! U8 és U12 korosztályokban első helyezést értek el, míg az U10 - es kék - fehér csapat az utolsó 10 másodpercben becsordult ellenfél góljával sajnálatos módon lecsúszott a második helyre.

A korosztályokat Koncsag Kinga, Szabó István, Varga András és Petres Tivadar edzők képviselték a jégen. Köszönet nekik az élménydús és sikeres fordulókért, nem vitás, hogy bravúros szezonzárást produkáltak a gyerekekkel!

Az eredmények a következőképpen alakultak:

✅U8 kategória

1. hely - Csíkszereda - Sportiskola

2. hely - Triumph Bukarest

3. hely - Allianz-Tiriac

4. hely - Droit Ditrau

5. hely - Olympia Ploiesti

6. hely - CS Galati Duna

7. hely - Star Rangers/Husky

✅U10 kategória

1. hely - Dedeman

2. hely - Csíkszereda - Sportiskola

3. hely - Corona Brasov A

4. hely - Alcsík

5. hely - CS Galati Duna

6. hely - Diadal

7. hely - Droit Ditrau

8. hely - Corona Brasov B

9. hely - Star Rangers/Husky

10. hely - Olympia Ploiesti

✅U12 kategória

1. hely - Csíkszereda - Sportiskola

2. hely - Allianz-Tiriac

3. hely - CS Galati Duna

4. hely - Alcsík

5. hely - Olympia Ploiesti

6. hely - Star Rangers/Husky

7. hely - Droit Ditrau

Gratulálunk a Gyermek Hoki Liga pilóta programjában résztvevő összes csapatnak! Különösképpen a csíki törpéknek, akik fantasztikus játékukkal lenyűgözték a lelátón szurkoló szülőket és nemcsak!

Összeségében a csíkszeredai csapat bizonyult a legsikeresebbnek, az edzők és szülők számára ez nem is volt meglepő, hiszen mindhárom korosztály egy kemény és eredménydús szezont zárt. Az eredményesség úgy az edzőknek, mint a gyerekeknek és a kitartó szülőknek köszönhető, a jövőre nézve biztosra vehetjük, hogy van és lesz utánpótlás!

Hajrá, Szekelyföld! Hajrá, Szereda!