You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Igazolás
Tények
Érdekesség

A Sportklubnál marad az Erste Liga legjobbjának választott jégkorongozó

A Csíkszeredai Sportklub jégkorong együttesénél folytatja pályafutását David Stach. A cseh csatár újabb egy évre írt alá a csíkiakkal.

A hírt közösségi oldalán jelentette be a Sportklub. „Örömmel jelentjük, hogy az előző Erste Liga-szezon MVP-je meghosszabbította szerződését, így a következő szezonban is csapatunkat erősíti majd. A 30 éves kiváló cseh támadó 2021 augusztusában írt alá csapatunkhoz első alkalommal, és rögtön a csapat egyik kulcsszereplőjévé vált. Az Erste Liga alapszakaszában 38 találkozón lépett jégre, ezeken 59 pontot hozott össze 17 gól és 42 gólpassz formájában, a legtöbb gólpasszt adva az alapszakaszban. 

``A rájátszásban aztán még rátett egy lapáttal és 15 meccsen szerzett 24 pontjával kiérdemelte a döntő legértékesebb játékosának (MVP) járó címet. David Stachnak nagy szerepe volt abban, hogy csapatunk Erste Liga-, illetve román bajnoki aranyat szerzett az elmúlt szezonban.``

Céljainkkal most is tisztában van, ehhez igazodva vág neki tehát az újabb szezonjának kék-fehérben” – olvasható a közleményben. A Csíkszeredai Sportklubnak szeptember 22-én lesz az első Erste-ligás meccse az új szezonban, amikor a BJAHC (volt MAC) ellen lép majd jégre a budapesti Vasas Jégcentrumban.

Forrás: A Sportklubnál marad az Erste Liga legjobbjának választott jégkorongozó (szekelyhon.ro)