You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Tények
Érdekesség

Románia Kupa - Döntő, szombat (szeptember 17) 18h30!

Nem is volt kérdés, magabiztosan győztünk, az idény első hivatalos mérkőzésén!

8-1! Micsoda eredmény, micsoda érzés, a fináléban lenni!  Könyörtelen és bravúros helyzetek eredményeképpen helyzet, helyzetet ért és gól, gólt követett a szurkolók örömére! Bár egy váratlan áramszünet miatt a második harmad 10 perccel később kezdődött, senkinek nem volt terhére kivárni az áramszünet okozta kényszerpihenőt”.

A hangulatért ahogy mindig, most is ti voltatok a felelősek, nem csalódtunk ezúttal sem bennetek, csak úgy zúgott a csarnok, így kell ezt csinálni, hadd érezze kedvenc csapatunk, hogy kitartunk mellettük  jóban-rosszban!

Nem maradt más hátra, mint biztatni a szombati döntőn, 18h30 órai kezdettel a kék-fehéreket és tanúja lenni egy újabb győzelemnek! A kiváltott bérletek a szombati finaléra nem érvenyesek, azonban a mérkőzés napján 15h30 - kor megnyitjuk a pénztárunkat, így rendelkezésetekre áll 3 óra, a jegyek megvásárlására.

Hajrá Sportklub!💙🤍

Csíkszeredai Sportklub - Galaci CSM 8–1 (3–1, 4–0, 1–0). Gólszerzők: David Stach (2.), Becze Tihamér (11., 21. és 29.), Fodor Csanád (16.), Garett Clarke (23.), Ferencz-Csibi Róbert (40.) és Karel Kubat (54.), illetve Jevgenyij Jemeljanenko (8.).

Kapura lövések: 41–24.

Büntetőpercek: 20–6.

Játékvezetők: Gergely Lehel, Bandi Csaba és Magyar Áron.