You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga
Román bajnokság
Tények
Érdekesség

Köszönünk mindent Tamás!

“Minden meg van írva a zajokban. Az ember múltja, jelene, jövője. Az az ember, aki képtelen hallani, az nem hallja meg az élet tanácsait, amelyeket pedig minden pillanatban kapunk. Csak aki hallja a jelen zaját, az képes biztos döntést hozni.”

Döntéseink pedig mindig felelősségteljesek, legyen szó bármiről is. Aki él, cselekszik, tesz valamit, annak előbb-utóbb mindig eljön az életében egy pont, vagy akár több is, amikor megáll egy pillanatra egy szakasz után és felteszi magának a kérdést: na, most merre tovább? Mindig több út van, több lehetőség. Folytatni a megkezdett, jól kitaposott ösvényt, elindulni egy új, ismeretlen irányba, egy szintén új, de már betervezett útra lépni rá, vagy akár meg is állhatunk egy helyben. Egy biztos, döntést kell hoznunk, és szembe kell néznünk önmagunkkal úgy, hogy visszapillantunk a mögöttünk hagyott időszakra, gondolunk szeretteinkre, családunkra, barátainkra, valamint előre nézünk, a jövőre. Ez senkinek nem könnyű, de eljön. Nem könnyű a döntés előtt álló személynek sem, de még környezete számára sem.

Nekünk sem lesz könnyű, kedves Szurkolótársak! Amit megszoktunk sok éven át, az mostantól nem lesz. Amit megszerettünk tőle a jégen, az már csak emlék lesz. Szép emlék, és kellemes, de még mennyire! Hisz milyen nagy szeretettel fogunk mindig visszagondolni arra, hogy milyen remel karakter volt ő a jégen. Milyen sokszor fogunk beszélni még arról, hogy mennyire jó lenne ő még, hogy még folytathatta volna. Arról, hogy hiányzik az a játékintelligencia, amit ő képviselt, hogy a góljaira, pontjaira mekkora szükségünk lenne még. Sokszor fogunk sajnálkozki, bizony. Mondom, nem lesz könnyű!

Viszont elfogadjuk, és mindig roppant hálásak leszünk neki! Hálásak a fent leírtakért, a góljaiért, gólpasszaiért, kiváló és odaadó játékáért, klubhűségéért, példamutatásáért. Hálásak leszünk a szeretett csapatunkban végighokizott 14 szezonért, a több mint 800 lejátszott mérkőzésért és mindenért, amit értünk tett.

Kedves Szurkolótársak! Biró Tamás, klubunk emblematikus alakja, legendás 91-ese és többed magával a klubhűség példaképe befejezi pályafutását.

Szeretett támadónk a következőképpen indokolta döntését ma délelőtti beszélgetésünk során:

“Amint azt már mindenki tudja, az elmúlt szezonban egy sajnálatos sérülést szenvedtem. Sérülésem során teniszkönyök alakult ki, minek következtében már nem tudtam már jégre lépni a szezon folytatásában. Aztán úgy tűnt, hogy minden rendben lesz a továbbiakban. Nem lett műtét és a felkészülést is végig tudtam csinálni. Aztán egy ideje mégsem alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt szeretném és ahogyan nekem az jó lenne. Fáj a kezem, érzem, hogy nincs rendben. Sokszor még kinyújtanom is nehéz. Nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, de úgy érzem, hogy most jött el az ideje, a sérülésem egy jel volt. Egy olyan döntést hoztam, amelyben néztem azt, hogy nekem és a csapatnak is mi a legjobb. Magamra is figyeltem, és mint mindig, most is a legjobbat akartam szeretett csapatomnak és klubomnak. Ma közöltem döntésemet a srácokkal. Nem lesz könnyű, de ez egy új kezdet, egy új korszak, amelyben mellettem lesz a családom, itt lesznek a szeretteim, barátaim. Nagyon hálás vagyok az elmúlt 14 szezonért! Életem legszebb időszaka, amit itt töltöttem a csapattal, a klubbal és a szurkolókkal együtt. Ez egy nagy család, a Sportklub család! Mindig emlékezni fogok rátok és itt leszek veletek. Most kell egy kis idő, hogy rendezzem magamban a dolgokat, de természetesen fogok járni meccsekre majd és nagy szurkolója leszek mindig a csapatnak! Köszönök Nektek mindent, amit tőletek kaptam, sok sikert a továbbiakban! Hajrá, Sportklub!”

Mi is köszönünk mindent, Tamás! Te a Sportklub család tagja maradsz, örökre, egy életen át! Isten segítsen utadon, bármerre is jársz, és kívánunk nagyon sok sikert a továbbiakban az élet minden területén!

Hajrá, Sportklub, hajrá, Biró Tamás! 💙🤍

Csíkszeredai Sportklub Szurkolók Egyesülete | Facebook