Nem ma kezdtük!

Idegenben a HSC

2015 január 2.
Idegenben kezdi meg a 2015-ös esztendőt a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, amely a Ferencváros legyőzése után további pontokkal gazdagodna. Nem lesz ez könnyű feladat hiszen Miskolctól, az Újpesttől és az Érsekújvártól kéne pontokat rabolni.
Miskolcon kezdi meg a 2015-ös esztendőt a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, amelynek célja a hátralevő 13 fordulóban, hogy bekerüljön a MOL Liga rájátszásába. Első feladatcsomagként Miskolcról, a Megyeri útról, illetve Érsekújvárról is pontokat kellene hozni. Christer Drebergnek azonban nincs könnyű dolga, hiszen a Ferencváros elleni összecsapáson meghúzódott Pasi Salonen combja így őrá nem számíthat a hétvégén, akárcsak Bíró Gergőre, aki még nem épült fel korábbi sérüléséből.

„A Ferencváros legyőzésével megőriztük az esélyünket a rájátszásra, amiért a végsőkig küzdeni fogunk. Most egy nagyon nehéz magyarországi kiszállásunk lesz, ahonnan pontokat kell hozzunk. Sorra kell vegyük az ellenfeleket és szép sorsban kel hozzunk pontokat.” – nyilatkozta Christer Dreberg a HSC Csíkszereda vezetőedzője a hétvégi mérkőzéssorozat előtt.

A MOL Liga műsora
Szombat, január 3.: Dunaújvárosi Dab.Docler – Brassói Corona (18), Miskolci Jegesmedvék – HSC Csíkszereda (20.30).
Vasárnap, január 4.: Debreceni HK – Brassói Corona (18), Miskolci Jegesmedvék – HC Érsekújvár (19), Ferencvárosi TC – Dunaújvárosi Dab.Docler (20), Újpesti TE – HSC Csíkszereda (20.30).
Kedd, január 6.: HC Érsekújvár – HSC Csíkszereda (19), Ferencvárosi TC – Brassói Corona (19), Újpesti TE – Miskolci Jegesmedvék (19), Dunaújvárosi Dab.Docler – Debreceni HK (19).