You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Interjú
Tények
Érdekesség

Civil életben doktornő, hobbija a jégkorong, micsoda párosítás!

Civil életben doktornő, hobbija pedig a jégkorong! Nagytatája valamint édesapja révén már nagyon korán megismerhette a hokisták mozgalmas életét, mégis egy véletlennek köszönheti, hogy 2004 - től ő is kergeti a korongot! Ismerjétek meg Balló Noémit, Balló doki unokáját, aki csapatunk egyik legtehetségesebb női jégkorongozója!

Kérdeztük, válaszolt, magáról beszél, nektek üzen, olvassátok szeretettel! 💋

Kérlek mutatkozz be pár mondatban!

Sziasztok! Balló Noémi vagyok, 29 éves és 2004-ben csatlakoztam a csapathoz.

Hogyan jellemeznéd magad jégkorongozóként?

Kitartó és ambiciós jégkorongozónak tartom magam, mindig próbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból.

Mik a céljaid a következő szezonban?

A következő szezonban szeretném a tőlem telhető módon segíteni a csapatot, szeretném, ha a fiatalok kapnák a legtöbb játékidőt ezek mellett, persze élvezni a játékot és a velük eltöltött időt.

Mi volt az oka, hogy csatlakoztál a klubhoz?

Emlékszem 2004-ben egy nagyon nehéz periódus volt az életemben, próbáltam lefoglalni magam, azon a nyáron nyaralni voltunk a családdal, valahogy úgy esett, hogy a lánycsapat is ott edzőtáborozott, nagyon megtetszett a családias hangulat, így szezonkezdéskor édesapám vitt el a legelső edzésre és azóta is az életem része a jégkorong.

Ki a kedvenc jégkorongozód és miért?

Nincs kedvenc jégkorongozóm.

Meccs előtti berögzült rituáléd, babonád van?

A meccs előtti rituálémhoz tartozik a közös kávézás.

Első találkozásod a jégkoronggal?

Szerintem a napját sem tudom mikor volt az első kontaktusom a jégkoronggal. Édesapám jégkorongozott, a néhai nagytatám volt a Sportklub orvosa, mellette nőttem fel a rendelőben a “pipapályán”, mai napig megmosolyogtat mennyire féltem a fagyasztógép hangjától és a kapusoktól.

Hogy emlékszel vissza a legbüszkébb pillanatodra, mint jégkorongozó?

A legbüszkébb pillanatom az volt, amikor Bulgáriában megnyertük a világbajnokságot, valamint amikor Finnországban kijutottam az első Innsbruck-I ifjúsági olimpiára. Az ott eltöltött 2 hét mindig az az idő marad, amelyet bármikor újra átélnék.

Mit üzensz a szurkolóknak és a követőknek?

A szurkólóknak pedig azt üzenném, hogy szurkoljatok és támogassatok minket, nehéz perióduson vagyunk túl, igaz amatőrként hokizunk, de nekünk is nagy helyet foglal el a szívünkben a jégkorong!

Ez a sport az ami összehoz minket, második családunkat alkotja és kiránt a szürke hétköznapokból, feltölt valamint erőt ad a jégén kívüli életünkben.

Hajrá, Csíkszeredai Sportklub!💙🤍