You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga
Román bajnokság
Tények
Érdekesség

Tom Coolen távozik

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Csíkszeredai Sportklub és Tom Coolen vezetőedző. A hokicsapat szakvezetőjének távozását szerdán délelőtt jelentette be hivatalosan Hodos László klubelnök.

Coolen 19 Erste Liga-mérkőzésen irányította a Sportklubot, a mérleg pedig 10 győzelem és 9 vereség. A tíz győzelemből négy hosszabbítás után született. „Bejelentjük Tom Coolen távozását, a kanadai szakemberrel közös megegyezéssel bontottunk szerződést.

“Az év elején személyes okok miatt nem tudtam időben visszatérni a csapathoz. A klub végig nagyon segítőkész és megértő volt. Ez azonban a továbbiakban befolyásolta a koncentrációmat és a csapat teljesítményét is. Úgy döntöttem, hogy ez így lesz a legjobb. Nagyon sok sikert kívánok a csapatnak a jövőt illetően.” - nyilatkozta a 69 esztendős szakember.

Mi is köszönünk mindent, amit értünk tett. Kívánunk neki jó egészséget és további sok sikert az élet minden területén!

A csapatot a következő mérkőzéseken Hozó Levente fogja irányítani” – nyilatkozta Hodos László klubelnök szerda délelőtt a Székelyhonnak. A Sportklubra zsúfolt program vár a következő napokban. A kék-fehérek csütörtökön este Kézdivásárhelyen a Háromszéki Ágyúsok pályáján, szombaton este pedig a Brassói Corona otthonában játszanak román bajnokit, majd két Erste-ligás meccs következik: vasárnap este a FEHA19, kedden este pedig a Dunaújvárosi Acélbikák együttese vendégeskedik a Vákár Lajos Műjégpályán.

Hajrá, Sportklub! 💙🤍

Forrás: Csíkszeredai Sportklub Szurkolók Egyesülete 

             https://sport.szekelyhon.ro/jegkorong